Havrecookies

Havrecookies
Uten egg, melk, hvete og gluten

1 kopp melkefri melange
1 kopp brunt råsukker (ikke det mørkebrune)
1 kopp vanlig sukker
4 kopper havregryn, lettkokte eller glutenfrie
1/2 ss bakepulver
1/2 ss natron
1ss vaniljesukker
1/4 kopp nesten kokende vann
1 ts kanel
1 kopp rosiner
(1 kopp tilsvarer 1,5 dl)
De ni første ingrediensene blandes i en mikser eller
foodprocessor. Det varme vannet smelter margarinen.
Rosinene tilsettes til slutt.
Sett dem med skje på bakepapir. De flyter veldig
utover så det er maksimalt plass til 9 på hver plate.
Stek ved ca. 180-200 grader i ca. 15 min til de er
mørk gyllenbrune. La dem bli litt kalde før du skjærer
dem fra hverandre hvis de har flytt helt sammen.
La dem ligge på platen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits