hits

Havrecookies

Havrecookies
Uten egg, melk, hvete og gluten

1 kopp melkefri melange
1 kopp brunt rsukker (ikke det mrkebrune)
1 kopp vanlig sukker
4 kopper havregryn, lettkokte eller glutenfrie
1/2 ss bakepulver
1/2 ss natron
1ss vaniljesukker
1/4 kopp nesten kokende vann
1 ts kanel
1 kopp rosiner
(1 kopp tilsvarer 1,5 dl)
De ni frste ingrediensene blandes i en mikser eller
foodprocessor. Det varme vannet smelter margarinen.
Rosinene tilsettes til slutt.
Sett dem med skje p bakepapir. De flyter veldig
utover s det er maksimalt plass til 9 p hver plate.
Stek ved ca. 180-200 grader i ca. 15 min til de er
mrk gyllenbrune. La dem bli litt kalde fr du skjrer
dem fra hverandre hvis de har flytt helt sammen.
La dem ligge p platen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar