Jitterbuggere :)

ca. 35 stk

Deig
2 dl hvetemel
1/2 dl  Melis
100 g smør eller melkefri margarin
1 eggeplomme

Marengs
1 eggehvite
1 dl Sukker eller
Demerarasukker eller  Brun Farin

Slik gjør du

1.Bland alle tørre ingredienser i en skål. Fordel smøret
i blandingen og arbeid sammen til en deig. La deigen hvile
i kjøleskap i 1 time.

2.Del deigen i 5 like store deler. Kjevle hver del til
en avlang remse som igjen deles i 10 like store deler.

3.Trykk hver bit gjennom en helt ren hvitløkspresse,
direkte på en bakepapirkledd plate.

4.Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca. 12 minutter.

Avkjøl på rist. Oppbevar kakene i boks med tett lokk
i romtemperatur eller fryseboks.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits