Bountykuler

Dette trenger du:
Oppskrift
    50gmargarin
    ½dlsirup
    ½dlmelis
    2dlkremfløte
    200gkokosmasse
    200gkokesjokolade


    Slik gjør du:
    Bland alt unntatt kokosmassen og sjokoladen i en
    kjele og la det koke i 5-10 min. til massen begynner å bli seig.
    Tilsett så kokosmassen.

    Avkjøl massen i kjøleskapet og trill deretter ut middels kuler
    og legg på bakepapir (bruk vann å skylle hendene med
    for å hindre kliss). Blir ca 50 stk. Settes kaldt i minst en time.
    Smelt sjokoladen over vannbad. Dypp bollene i sjokoladen
    (f.eks med en tannpirker i bollene eller med spisepinner for
    å unngå sjokoladesøl).

    Avkjøles på bakepapir. Oppbevares kaldt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits