hits

Glutenfrie Smultringer

Ingredienser:

1 egg
 1 dl sukker
   2 dl fløte eller melk (evnt havre/soyafløte eller melk)
    2 ss margarin uten melk eller olje
    3 - 4 dl Jyttemjøl
    1 ts bakepulver
    1 ss sitronsaft eller
    1 ts kardemomme

1/2 kg smult til koking

Fremgangsmåte
1. Bland alt sammen etter rekkefølge.La svelle 1 time.
2. Hvis røren er for tykk for smultringmaskinen, spe den ut med litt mer melk.
3. Oppskriften gir ca. 15 stk.
4. "Smultringmaskinen" er veldig lett og hendig å bruke. Fåes kjøpt i glass/ kjøkkenartikkelforretninger
5. Stekes i varm smult. Ha få smultringer i gryten, snu med trepinner når de begynner å få fin farge
6 Legg på rist med papirhåndkle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar