Sjokoladepuffer (Vegan)

200 g vegan sjokolade
1 krm salt
5 dl puffet puffet ris/bokhvete
1 dl valnøtter, grovhakket (ev. bruk andre nøtter)
(nøttene kan sløyfes og erstattes med lik mengde puffet ris)

1. Smelt sjokoladen på NB: lav varme i en kjele (jeg smelter den
rett i kjelen, vannbad er ikke nødvendig så lenge du bruker lav varme)
Rør hele tiden med en slikkepott. Bland inn saltet.
2. Rør inn den puffede bokhveten/risen.
3. Fordel blandingen i en form med bakepapir (denne mengden er
akkurat passe til en stor paiform på 25-30 cm i diameter). Sett til avkjøling.
4. Brekk i biter og vips: du har knallgode, hjemmelagde og
helt veganske sjokoladepuffer!

* Oppbevar sjokoladepuffer kjølig, så holder de seg i flere uker,
garantert lenge nok til at det ikke er flere igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits