Pastaboller (vegan)

Du trenger:
  • 4 dl grnne linser
  • 6 dl vann
  • 1 ss usaltet buljong
  • 1 ss vegetariask allroundkrydder (her brukte jeg Vegeta)
  • 1 ts pizzakrydder
Kok dette sammen i en kjele i minst 20 minutter.
I en food processor tar du:
  • 2 ss tomatpur
  • 3 ss tomatsaus (jeg pleier bruke Dolmio. Er selvsagt
    lov lage egen eller velge din favoritt)
  • 5 grillede hvitlksfedd. Jeg brukte de som kommer i en pakke
    fra Bamas tapasretter. De er utrolig gode.
  • 1/2 plante fersk basilikum
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1/2 lk
  • 1 ss lkpulver
  • 1 krm chilipulver
Kjr alt sammen i en food processor sammen med
linsene og vannet du kokte linsene i.
Tilsett kikertmel til du har en farse som er lett jobbe med.
Det er ikke sikkert du trenger ha i mel.
Rull sm boller og stek dem gylne i olje eller i ovnen
p 200 grader i 25 minutter.
Server bollene med din utvalgte pasta og en deilig tomatsaus.
Tips: Krydre med opphakket hvitlksfedd, basilikum og pastakrydder rett fr servering.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits