Lime- og estragonmarinert laks med salat og kapers (forrett)

Lime- og estragonmarinert laks med salat og kapers
Ingredienser (4 porsjoner):

  • ca. 250g laksefilet
  • saft av 2 lime
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ss hakket frisk estragon
  • svart pepper fra kvern

Slik gr du frem:

  1. Rens laksen, ta bort alle ben og skjr p skr i tynne skiver
    (p samme mte som man skjrer gravlaks).
  2. Skjr bort den mrke randen, og legg skivene p et fat.
  3. Rr sammen limesaft, sukker og salt til alt er opplst.
    Tilsett deretter olje og estragon.
  4. Hell marinaden over laksen. Pass p at marinaden
    kommer til overalt.
  5. La fisken st 5-10 minutter fr servering. Den skal bli
    litt hvit p utsiden, men fortsatt ha en rosa kjerne.
  6. Anrett laksen pent p tallerkner, og kvern over litt svart pepper.
    Server med salat, kapers og nybakt brd.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits