Juletapas 01

Kylling og eggesalat:

200 g kyllingfilet i små biter
3 stk. kokte egg
½ stk. rødløk
2 ss brønn karse
2 ss gress løk
1 pk. majones
salt og pepper

 

Stekt chevrè:

Stek chevrè i en stekepanne med litt smør. La den avkjøles
i pannen, da er den lettere å dandere på fat.

 

Bakte kålrotskiver:

Rens og skjær kålroten i tynne skiver ca. 3x3 cm. Legg dem i en
ildfast form med litt olje og tynne chilipepperskiver. Dryss over grovt
salt og la det bake i ovn på 250 grader i ca. 15 minutter.

 

Stekt kalkun marinert i kardemomme:

Skjær ferdigstekt kalkun i 1 cm tykke skiver. Legg skivene i en
marinade av kardemomme, løk, hvitløk og olje natten over.

 

Kylling og eggesalat:

Bland kyllingen med grovhakket egg, finhakket rødløk, brønnkarse
og gressløk. Bland alt sammen med majones og smak til med salt og pepper.
Legges på toast med en avokado til slutt.

Husk små pinner til kanapeene!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits