hits

Julepølse i lompe med eple og pecannøtter

4 Porsjoner

Ingredienser
800
g julepølse
2 stk eple i tynne skiver
20 g endivesalat
20 g radicchio rosso salat
120 g chevre (hvit geitost) i tynne skiver
70 g grovhakkede ristede pecannøtter
2 ss grovhakket bladpersille

Dressing:

  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ts sennep
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 12 ts salt
  • ca. 1 dl olje
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Bland sirup, sennep og hvitvinseddik til dressing
i en liten bolle. Ha i salt. Spe med olje i en tynn stråle
mens du pisker kraftig. Dressingen skal ha en glatt og
kremaktig konsistens. Smak til med pepper. 

2. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet.

3. Skjær et snitt i midten på hver pølsebit. Fres pølsebitene
i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.

4. Anrett eple og salat på lompe. Legg chevre og stekt pølse over
salaten, og dryss over pecannøtter og grovhakket bladpersille.
Ha på dressing og brett lompene sammen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar