september 2016

Bruschetta med norsk laks

  4 posjoner Ingredienser 600 g norsk laksefilet uten skinn og bein 1 små brød av typen panini 4 små løk i halvdeler 1 aubergine i tynne skiver 1 squash i tynne skiver 2 papr...

Juletapas 01

Kylling og eggesalat: 200 g kyllingfilet i små biter 3 stk. kokte egg ½ stk. rødløk 2 ss brønn karse 2 ss gress løk 1 pk. majones salt og pepper   Stekt chevrè: Stek chevrè i en ste...

Sopp, spinat og nøttestek

1.50dlråris, for eksempel rød 3dlvann en klype havsalt 2sskaldpresset smør, kokos- eller olivenolje 1stor løk 2fedd hvitløk 300gsopp 1stilk rosmarin 2stilker timian 200gspinat, frisk eller...

Mangomoussekake med pepperkakebunn

Ingredienser (10 porsjoner): 8 store eller 15 vanlige pepperkaker (gjerne fullkorns) 3 ss flytende margarin 6 gelatinblader 3 dl kesam 2 dl yoghurt naturell 1.5 dl melis 1 stor moden mango...

Juleskinke med chiliappelsin

Ingredienser (4 porsjoner) 8 skiver juleskinke 2 stk. appelsin 1/2 stk. rød chili 1/4 pk. ruccola Slik går du frem: Skrell og skjær appelsinene i tynne fileter. Rens chilien for frø og...

Lime- og estragonmarinert laks med salat og kapers (forrett)

Lime- og estragonmarinert laks med salat og kapers Ingredienser (4 porsjoner): ca. 250g laksefilet saft av 2 lime 1 ss sukker 1 ts salt 2 ss olivenolje 3 ss hakket frisk estragon svart pe...

Kjøttboller med rødbeter

4 personer Kjøttboller med rødbeter 100 g skrelt, rå rødbet 1 liten sjalottløk 400 g magert, hakket kalvekjøtt (hakk gjerne to ganger) 1 egg 1 dl havregryn havsalt og nykvernet svartpepper...
hits